Ruokapankki ja  Vaasan ruoka-avun tuoreruokajakelu

Ruokapankki. Mustasaaren suomalaisen seurakunnan diakoniatoimistosta saat talousselvityksen yhteydessä tarvittaessa Ruokapankin ruokakassin. Se sisältää säilyviä ruokatuotteita, kuten puurohiutaleita, säilykkeitä, teetä, sokeria, jauhoja, maitojauhetta, makaronia, pastatuotteita jne vaihtelevasti. Ruokapankin toiminnasta saat lisätietoa diakoniatyöntekijältä p. 050-5544 498. Diakoniatoimisto on auki ilman ajanvarausta maanantaisin klo 10-12 ja keskiviikkoisin klo 13-15 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) B-ovi. Mikäli aika ei sovi, soita diakoniatyöntekijälle, niin varataan sinulle sopiva aika.

Tuoreruokajakelussa jaetaan maksutta haluaville kauppojen myymättä jäänyttä tuoreruokaa, joka on kuitenkin vielä syömäkelpoista eli parasta ennen päivämäärä ei ole vielä ylittynyt. Ruoka jaetaan joko tuoreena tai pakastettuna. Jakelusta voit saada mm. leipätuotteita, hedelmiä, liha- ja makkaratuotteita, valmisruoka-aterioita, kananmunia, makeita leivonnaisia, jne. Valikoima vaihtelee viikoittain. Tuoreruokajakelu on Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) D-ovi, torstaisin klo 9.00. Ota oma kassi mukaan! Sisäänpääsyjärjestys arvotaan ennen ovien avaamista.