Tule mukaan Kahvipiiriin!

Mustasaaren suomalaisen seurakunnan kahvipiiri on toiminut jo yli kaksikymmentä vuotta ja paranee vuosi vuodelta. Meillä saa iloa mukaansa ihan ilmaiseksi! Lisäksi saat hengellistä ravintoa ja hyvää mieltä aina viikoksi kerrallaan! :)

Piiri kokoontuu joka torstai klo 10-11.30 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) lomakausia ja kesätaukoa lukuunottamatta. Piiriä ohjaa diakonissa Heli Salmela, jolta saat myös halutessasi lisätietoja. Soittele rohkeasti p. 050 5544 498.

Kahvipiirissä käy 60-80 henkeä viikoittain; miehiä, naisia ja pariskuntia ja ohjelman suunnittelusta vastaa diakonissa. Ideoita otetaan ilolla vastaan! Vieraita käy säännöllisesti kertomassa ajankohtaisista aiheista, toisinaan laulelemme kanttorin johdolla, keväisin ja syksyisin teemme päiväretken. Jokaisena kokoontumiskertana kahvittelemme ja usein emäntä on leiponut meille tuoreita leivonnaisia! Kahvia ja tarjottavia varten tarvitset mukaasi 1 €. Pidämme myös arpajaiset, joten mukaan kannattaa ottaa pikkukolikoita, voitot ovat hyviä!

Tule mukaan joukkoomme!

Kahvipiiri