Seurakunta mukana elämäsi tärkeissä hetkissä

Seurakunta tahtoo olla läsnä elämäsi tärkeissä hetkissä. Toteutus voi olla omannäköinen: yksinkertainen ja kodikas tai suuri ja juhlava.

Ota yhteyttä:

Aloita yhteydenotolla sopiaksesi ajankohdasta, tilasta ja henkilövarauksista kuten papista ja kanttorista.  Kasteet, vihkimiset ja hautaukset sekä tilavaraukset: toimistosihteeri Anna-Marja Pensas, (06) 322 6700. Mustasaaren kirkon varaukset vihkimisiin kesälle 2018(nämä vihkivaraukset hoidetaan ruotsalaisen seurakunnan kautta, koska niitä tulee niin paljon, ettei toimistosihteeri ehdi tallentaa niitä ja kun yksi henkilö ottaa varauksia vastaan, vältytään päällekkäisiltä varauksilta)  mustasaarelaisille , 1.12.2017 alkaen  ja muille kuin mustasaarelaisille 1.1.2018 alkaen klo 9-14 Mustasaaren ruotsalainen seurakunta/kanslia 06 356 500, kirkon varauksen jälkeen on myös pappi ja kanttori varattava Mustasaaren suomalaisesta seurakunnasta, jos kyseessä mustasaarelaiset henkilöt tai kun on kyseessä muut kuin mustasaarelaiset(esim. asuvat Helsingissä, Turussa tai muualla), jos vaasalaiset varaavat kirkon heidän pitää varata pappi ja kanttori omasta seurakunnastaan. Kirkkoherranvirasto on avoinna arkisin klo 10-14 paitsi keskiviikkoisin klo 12-17. Käyntiosoite: Sepänkylän seurakuntakeskus, Niilontie 3, 65610 Mustasaari.