Perheiden kesäretki

Seurakunnan kesäretki torstaina 14.6.-18 Ähtärin pandataloon. Lähtö klo 9.30 Sepänkylän seurakuntatalolta ja paluu n.klo 18.00.Retkeen kuuluu linja-autokuljetus, lounas, pandatalo ja eläinpuisto. Takaisin tullessa pysähdymme Seinäjoelle Lakeuden Ristiin, jossa käymme kirkossa.Mahdollisuus käydä kirkontornissa.Kirkon pihassa on myös kesäkahvila.Retken hinta 20e/aikuinen, 10e/lapsi.Lisätietoja Soile Karppi 044-5959273.Etusija seurakunnan jäsenillä.Vähävaraiset perheet voivat anoa avustusta srk:n diakonissalta Heli Salmela puh. 050-5544498 HUOMIO RETKI ON TÄYNNÄ!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.