Perhekerho kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa E-ovi. Kerho on tarkoitettu kaikille lasten kanssa kotona oleville vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille. Ei ennakkoilmoittautumista. Tule kun teille sopii.

Kerho on avoinna seuraavina keskiviikkoina klo 9.30-11.30 (ovet auki klo 9.00)

Perhekerho alkaa keskiviikkona 17.1. jatkuen seuraavina keskiviikkoina 14.2., 14.3., 11.4., 25.4., 9.5.

Erikoistapahtumapäivät ovat kevätkauden tempaus yhdessä familjeklubbenin kanssa perjantaina 2.2. klo 9.30-12.00. Ohjelmassa pientä askartelua,lounas, kanttorien pitämä muskari.(Tällä viikolla ei ole keskiviikkona 31.1. kerhoa)

Keskiviikkona 9.5. on äitienpäiväbrunssi kaikille perhekerholaisille ja kahvilalaisille. Tapahtuma järjestetään yhdessä familjeklubbenin kanssa. Ohjelmassa esittelijöitä, nonstop brunssi ja loppumuskari.

Perhekerhon ohjelmallinen osuus alkaa kirkkosalissa klo 9.30 Heli-diakonissan pitämällä lasten hartaushetkellä, jonka jälkeen on Kaisa-kanttorin vetämä muskarihetki kirkkosalin aulassa.

Kahvi-voileipätarjoilu 1e/perhe (vapaaehtoinen).

Tervetuloa!

Pikkuneidit Alma ja Lilli perhekerhojen perinteisessä Vappujuhlassa.
perhekerho
Seurakunnan työntekijät pitivät vappumuskarin