Musiikki

Haluatko laulaa kuorossa?

Mustasaaren suomalaisessa seurakunnassa toimii kolme kuoroa: Kirkkokuoro, Sumppisävelet ja Vocal Puutarha. Kuorot tarjoavat laulaville seurakuntalaisille mahdollisuuden  mielen ja sielun virkistymiseen tavoitteittakaan unohtamatta. Kuorot esiintyvät jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa sekä tekevät yhteistyötä myös muiden alueen kuorojen kanssa. Jos olet kiinnostunut kuorotoiminnasta, ota yhteyttä kanttoriin!

Seurakunnassa järjestetään myös konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on tärkeä tehtävä myös jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa, kuten kaste, häät ja hautaus. Vihkimisen musiikkitoiveissa tulee aina olla hyvissä ajoin yhteydessä kanttoriin!

Kuoroja johtaa kanttori Kaisa Launonen, puh. 050 554 4491 tai kaisa.launonen(at)evl.fi

Millaista musiikkia valitsisin juhlaani?

Jos sinua mietityttää kasteen, vihkimisen tai hautajaisten virsi- ja musiikkivalinnat, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

kaisa.launonen(at)evl.fi tai 050 554 4491

Musiikki