Leirit ja retket

Leirit ovat olennainen osa seurakuntamme nuorten toimintaa. Yhdessäolo leireillä muovaa meissä tiimihenkeä, joka heijastuu positiivisesti myös muuhun toimintaan. Myös Maata näkyvissä-festarireissu Turkuun marraskuussa on jo perinne.

Rovastikunnallinen nuortenleiri järjestetään kerran vuodessa ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri seurakunnan nuoriin vähän isommissa leiripuitteissa.

Nuorten- ja isoskoulutusleiri Pietarsaaressa Pörkenäsin leirikeskuksessa 18.-20.5.2018 Leiri kuuluu myös isoskoulutukseen. Nuorille leiri on ilmainen. Sitovat ilmoittautumiset Anulle, puh 050-595 9270, viimeistään ke 9.5.

Maata Näkyvissä-festarit Turussa 16-18.11.2018. Isoskoulutuksessa mukana oleville ilmainen ja osa koulutusta.