Tytöt ja pojat

Tervetuloa mukaan kouluikäisten (7-14v.) toimintaan!

Mustasaaren suomalainen seurakunta järjestää kouluikäisille paljon erilaista toimintaa.

Kerhot joissa pelataan, liikutaan, askarrellaan, kokataan ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa. Kerhoihin kuuluu myös hartaushetki.

Kerhot alkavat viikolla 2, hiihtolomaviikolla 42 ei ole kerhoja ja kerhot jäävät kesätauolle viikon 19 jälkeen.

Donkkis Big Night on 1.-6. luokkalaisille tarkoitettu toimintailta kerran lukukaudessa. Seuraavat Donkkikset syksyllä 2018

Kevätretki Powerparkiin. Päivään sisältyy konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu luonnossa sekä  hauskanpitoa Powerparkissa. Päivän hinta 35€.

Kymppisynttärit on 10 vuotta täyttävien oma juhla, johon heitä kutsutaan kirjeitse. Vuonna 2018 täyttävien kymppisynttärit pidetään maanantaina 16.4 klo 18.00. Vieraana nukketeatteri Sananjalka. Ilmoittaudu tästä mukaan 11.4 mennessä.

Kesäleirit 1.-4. luokkalaisille 18.-21.6.2018 ja 2.-7. luokkalaisille 31.7-3.8.2018 Marttisen nuorisokeskuksessa Virroilla. Leirin hinta 40€. Seuraavat sisarukset -50%.

Pienten leiri on täynnä, voit ilmoittautua jonoon anu.turcios@evl.fi. Ilmoittautumiset isojen leirille 25.6 mennessä tai kun leiri on täynnä. Isojen leirin alaikärajaa laskettu.