Mikkelinpäivän perhemessu sekä 70- ja 75-vuotiaiden juhla

Sepänkylän seurakuntakeskus

Perhemessu ja kirkkokahvit on tarkoitettu kaikille ja samalla 70- ja 75-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlan aloitus

Perhemessun toteutukseen osallistuvat päiväkerholaiset lastenohjaajineen. Musiikista vastaa kanttori Kaisa Launonen ja laulamassa on Emilia Enelund. Pappina on Jari Friman. Ahjopartio huolehtii kolehdinkannosta. Messun jälkeen on vuorossa perheiden kirkkokahvit kerhopuolella sekä tänä vuonna 70 ja 75 vuotta täyttävien (/täyttäneiden) kahvit ja juhla seurakuntasalissa.

Missio-kahvila

Oletko kiinnostunut maailman ja elämän synnyn mysteeristä? Lääkäri Pekka Reinikainen vierailee Missio-kahvilassa 28.4. klo 17. Aiheena on Raamatun ensimmäinen lause: Alussa Jumala loi taivaan ja maan! Tule tarkistamaan tietosi ja saamaan uusia näkökulmia elämän synnyn salaisuuteen.

Sanajumalanpalvelus, kirkkokahvit ja lähetyspiiri

4. sunnuntai pääsiäisestä: taivaan kansalaisena maailmassa

Päivähartaus ja -kahvi

Tule hiljentymään viikon Raamatuntekstien ja virsien äärelle keskiviikkoisin klo 12