Donkkis Big Night 1.-3. luokkalaisille

Sepänkylän seurakuntakeskus

Donkkis Big Night on toimintailta lapsille. Yhteinen ohjelma alkaa kirkkosalin aloitushetkestä. Sen erilaisia toimintapisteitä ja jättinyyttärit. Ilta päättyy takaisin kirkkosalin lopetushetkeen ja palkintojen jakoon. Tuothan tullessasi keksipakkauksen, karkkipussin yms. jättinyyttäreille. Vanhempien toivotaan noudattavan tilaisuuden alku- ja loppuaikoja lapsia kuljettaessa.

Kokkikerho 3.-6. luokkalaisille

Kokkikerho 1.-3. luokkalaisille

Högstadium

Sählykerho 1.-4. luokkalaisille