Kahvipiirissä

Kahvipiirissä on tunnelmaa!

Kahvipiiri on iloisten ihmisten kokoontumispaikka!

Tule mukaan kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumisia, nauttimaan vaihtuvasta ohjelmasta ja vierailijoista sekä osallistumaan retkille. Voit tulla mukaan säännöllisesti tai silloin, kun sinulle sopii. Piirissä on sekä miehiä, naisia että pariskuntia. Kaiken kaikkiaan meitä kokoontuu joka torstai 60-80 henkeä. Tule sinäkin!

Piirin ohjaajana toimii diakonissa Heli Salmela, jolta saat halutessasi lisätietoa puh. 050 554 4498.

Kahvipiiri kokoontuu torstaisin klo 10-11.30 Sepänkylän seurakuntakeskuksen (Niilontie 3) tarjoilutilassa. Näppärimmin pääset paikalle C- tai F- ovesta. Varaa mukaasi 1 € kahvitteluun ja muutama lisää vapaaehtoiseen pika-arvontaan. Myynnissä myös piiriläisten tekemiä postikortteja ja adresseja.

Lämpimästi tervetuloa!

KAHVIPIIRIN KEVÄTKAUSI 2021:

(HUOM! Kokoontumisajoissa voi tulla muutoksia koronatilanteesta johtuen. Seuraa ilmoittelua seurakunnan Facebook-sivuilla ja soita tarvittaessa diakoniatyöntekijälle p. 050 554 4498, niin saat ajankohtaisen tiedon.)

Piiri kokoontuu torstaisin Sepänkylän seurakuntakeskuksessa klo 10-11.30 tutussa paikassa, Sepänkylän seurakuntakeskuksen tarjoilutilassa. Ohjaajana toimii vanhaan tapaan diakonissa Heli Salmela ja kahvituksesta huolehtii emäntä Teija Vakkila. Tervetuloa mukaan iloiseen piiriimme!

Huomioithan, että ollessasi flunssaoireinen, jäät kotiin hoitamaan itsesi terveeksi ja tulet mukaan vasta tervehtyessäsi. Ethän myöskään hämmästy, kun emme kättele, emmekä halaa ja pidämme toisiimme sopivaa turvaväliä. Pariskunnat saavat istua kylki kyljessä ;) Olemme myös erityisen tarkkoja käsihygieniasta, joten varaudu pesemään kätesi tai käyttämään desinfiointiainetta piiriin tullessasi ja kotiin lähtiessäsi. Myös tarjoilujen esillepanossa on huolehdittu hygieniasta huolella.

HUOM! Emme kokoonnu vielä tammikuussa 2021.

4.2.

11.2.

18.2.

25.2.

ei piiriä talvilomaviikolla 9.

11.3.

18.3.

25.3.

ei piiriä Kiirastorstaina.

8.4.

15.4.

22.4.

29.4.

6.5. Kevätretkipäivä

Kahvin ja tarjoilun hinta 1 €.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut