Perhekahvila

Perhekahvila on tarkoitettu kotona lapsen/lasten kanssa äitiys-ja hoitovapaalla oleville vanhemmille lapsineen. Tapaat samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiä turvallisesti vanhemman vierellä. Tule tutustumaan ja löytämään ystäviä. Kahvila toimii Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa HUOM.! käynti toistaiseksi Niilontien puolelta D-ovi.

Kahvila on avoinna tiistaisin klo 9.30-12.00 välisenä aikana. Toistaiseksi kahvilaan on ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen ainoastaan tekstiviestillä numeroon 044-5959273. Ilmoita nimesi ja lasten lukumäärä. Mukaan pääsee 20. HUOM.! jos on yskää, nuhaa tms. älä tule paikalle. Jos olet jo ilmoittautunut , niin peruuta tulosi , niin silloin joku muu pääsee tilallesi. Kahvila on tiistaisin ja ilmoittautuminen aukeaa perjantaisin. Kahvilassa ei ole toistaiseksi lauluhetkeä, vaan sen tilalla on askartelua.

Syyskausi alkaa 1.9.

Vapaaehtoinen kahvi-ja voileipämaksu 1,50e/perhe.

Tervetuloa!

perhekahvila
Äidit ja lapset tekevät isänpäivälahjoja perhekahvilassa

Järjestämme erilaisia juhlia ja retkiä yhdessä seurakunnan muiden perhekerhojen kanssa. Kaikista näistä tiedotetaan kerhoissa.

Tietoa tapahtumista ja kerhoajoista löydät myös lapsityön omalta facebook-sivulta : mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-ja perhetyö. Ja työntekijöihin voita aina ottaa yhteyttä joko spostitse tai puhelimitse.

Lasten tekemiä suojelusenkeleitä.
Perhekahvila toimii ns.avoimien ovien periatteella. Voit tulla paikalle 9.30-12.00 välisenä aikana, joilloin kahvila on auki. Kahvitarjoilu on pöydässä koko ajan. Lastenohjaajat ovat paikalla koko ajan, välillä siellä vierailee diakonissa tai seurakuntapastori. Kahvila on erinomainen vertaistuen paikka.
Kevätkauden aloitus 31.1. klo 9.30-12.00 yhdessä perhekerhojen ja  familjeklubbenin kanssa. Nukketeatteri ja lounas. Tervetuloa!

lastenohjaaja, lapsi-ja perhetyö

Facebook-sivut: Mustasaaren suomalainen seurakunta/lapsi-japerhetyö