Haluatko laulaa kuorossa?
Kuorolaulu on antoisa harrastus!

Musiikki

Kuorot aloittavat syyskautensa viikolla 36, ellei toisin ilmoiteta. Tervetuloa mukaan laulamaan!

Haluatko laulaa kuorossa?

Mustasaaren suomalaisessa seurakunnassa toimii kolme kuoroa: Kirkkokuoro, Sumppisävelet ja Vocal Puutarha. Kuorot tarjoavat laulaville seurakuntalaisille mahdollisuuden  mielen ja sielun virkistymiseen tavoitteittakaan unohtamatta. Kuorot esiintyvät jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa sekä tekevät yhteistyötä myös muiden alueen kuorojen kanssa. Jos olet kiinnostunut kuorotoiminnasta, ota yhteyttä kanttoriin!

Seurakunnassa järjestetään myös konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on tärkeä tehtävä myös jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa, kuten kaste, häät ja hautaus. Vihkimisen musiikkitoiveissa tulee aina olla hyvissä ajoin yhteydessä kanttoriin!

Kuoroja johtaa kanttori Kaisa Launonen. Sähköposti: kaisa.launonen(at)evl.fi

Kanttorin virkapuhelin: 050 554 4491