Perhekerho kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa päiväkerhotiloissa E-ovi. Kerho on tarkoitettu kaikille lasten kanssa kotona oleville vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille. Ei ennakkoilmoittautumista. Tule kun teille sopii.

Kerho on avoinna seuraavina keskiviikkoina klo 9.30-11.30 (ovet auki klo 9.00)

Perhekerho alkaa perjantaina  7.9. erikoistapahtumalla jatkuen seuraavina keskiviikkoina 19.9., 3.10., 31.10., 14.11., 28.11.

Erikoistapahtumapäivät ovat syyskauden tempaus yhdessä familjeklubbenin kanssa perjantaina 7.9. klo 9.30-12.00. Ohjelmassa pientä askartelua,lounas, non-stop ajelua Lilliputti-junalla ja lopuksi lastenohjaajien pitämä muskari.

Perhekerhon ohjelmallinen osuus alkaa kirkkosalissa klo 9.30 Heli-diakonissan pitämällä lasten hartaushetkellä, jonka jälkeen on Kaisa-kanttorin vetämä muskarihetki kirkkosalin aulassa.

Kahvi-voileipätarjoilu 1e/perhe (vapaaehtoinen).

Tervetuloa!

Pikkuneidit Alma ja Lilli perhekerhojen perinteisessä Vappujuhlassa.
perhekerho
Seurakunnan työntekijät pitivät vappumuskarin