Leirit ja retket

Leirit ovat olennainen osa seurakuntamme nuorten toimintaa. Yhdessäolo leireillä muovaa meissä tiimihenkeä, joka heijastuu positiivisesti myös muuhun toimintaan. Myös Maata näkyvissä-festarireissu Turkuun marraskuussa on jo perinne. Sinisenä näkyviin on ilmoittautuminen auki.

Ruskagospel Ylihärmässä la 29.9. Mukana KLS, Audile, Save, Park 7, Social Beingz, Mikko Vaismaa yms. Liput, matka ja yksi ruoka 20€, isoskoulutuksessa mukana oleville osa koulutusta ja ilmainen. Lähtö klo 12, paluu noin klo 0.00. Ilmoittautumiset 25.9 mennessä.

Nuortenleiri 5.-7.10.2018 Kuortaneella. Ilmoittautumiset 29.9 mennessä

Maata Näkyvissä-festarit Turussa 16-18.11.2018. Isoskoulutuksessa mukana oleville ilmainen ja osa koulutusta.

Rovastikunnallinen nuortenleiri järjestetään kerran vuodessa ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri seurakunnan nuoriin vähän isommissa leiripuitteissa.