Donkkis Big Night 1.-3. luokkalaisille

Sepänkylän seurakuntakeskus

Donkkis Big Night on toimintailta lapsille. Yhteinen ohjelma alkaa kirkkosalin aloitushetkestä. Sen erilaisia toimintapisteitä ja jättinyyttärit. Ilta päättyy takaisin kirkkosalin lopetushetkeen ja palkintojen jakoon. Tuothan tullessasi keksipakkauksen, karkkipussin yms. jättinyyttäreille. Vanhempien toivotaan noudattavan tilaisuuden alku- ja loppuaikoja lapsia kuljettaessa.

ti 31.7.2018 klo 9.00 - pe 3.8.2018 klo 23.59

Nuorisokeskus Marttinen Virroilla

Kesäleiri 5.-7. luokkalaisille

Kesäleiri 5.-7. luokkalaisille Nuorisokeskus Marttisessa Virroilla. Paljon kivaa yhteistä tekemistä luvassa!