Loppiaisen messu, kirkkokahvit ja lähetyspiiri

Sepänkylän seurakuntakeskus

Lähetyspyhään sijoittuu vuoden ensimmäinen lähetyspiiri, tervetuloa vanhat ja uudet lähetyksen ystävät!

Pappina on kirkkoherra Jari Friman ja kanttorina Jimi Järvinen. Lähetyspiiriläisten keittämien kirkkokahvien jälkeen, voi jäädä lähetyspiiriin ja kuulla kentän kuulumisia.

"Sinun, Herra, on suuruus ja voima, kunnia, kirkkaus ja valta, sillä sinun on kaikki, mitä on taivaassa ja maan päällä." (1. Aik. 29:11)

Jumalan mahdollisuus seminaari lauantai 19.1. klo 16.30 ja 19

"Tunne Hengelliset vuodenajat elämässäsi" - Kristian Sand on sielunhoitaja, lähetystyöntekijä ja kirjailija. Tule löytämään Jumalan aarteita omaan elämääsi. Ylistystä, rukouspalvelua ja sielunhoitoa

Mustasaari-messu

Vuoden ensimmäinen Mustasaari-messu kutsuu - tule mukaan, sillä siinä on vahvasti mukana seurakuntalaisten messuryhmä!