Yhteisvastuupäivä

Yhteisvastuupäivä Sepänkylän seurakuntakeskus

Yhteisvastuupäivänä kerätään tänä vuonna varoja lapsille ja nuorille!

Tule mukaan

YHTEISVASTUUPÄIVÄÄN Su. 3.2.2019 Sepänkylän seurakuntakeskukseen (Niilontie 3)

klo 10 perhejumalanpalvelus, Friman, Launonen, kirkkokuoro ja Sumppisävelet.

11-13 yhteisvastuulounas: palapaistia ja lihapullia, makaronilaatikkoa, perunoita, salaatteja, katajanmarjasilakoita, leivät ja levitteet, ruokajuomat. Jälkiruokana jäätelöbaari, kahvi, tee tai mehu. Hinnat: aikuiset 8 €, alle 12 v. lapset 4 € tai perhehinta 20 €.

11-13 myyjäiset seurakuntakesuksen aulassa. Leivonnaisia, käsitöitä, uusia ja tuttuja YV-tuotteita ym. Tämän vuoden uutuustuote on urheilussakin tarvittava kevytmetalijuomapullo YV-logolla.

12-13 kirkkosalissa lauletaan yhteislauluja "Viisikielinen"-laulukirjasta toiveiden mukaan. Kanttori ja kuorot laulattavat.

Päivän tuotto lyhentämättömänä keräykseen! Tämän vuoden keräystuotto käytetään Suomessa lasten ja nuorten koulunkäynnin tai opiskelun taloudelliseen tukemiseen esim. opiskeluvälineiden hankinnassa. Ulkomailla tuetaan katastrofialueilla eläviä, kaikkein vaikeimmassa asemassa olevia ihmisiä.

Yhteisvastuu verkossa