Mielenterveyskuntoutujien kevätretki

Mielenterveyskuntoutujien kevätretki

Larsmo, Tyynelän tonttula

Rovastikunnan mielenterveyskuntoutujien perinteinen kevätretki kutsuu tänä keväänä Larsmoon ja Tyynelän tonttulaan!

Tule mukaan, jos sinulla on mielenterveyttä koskeva sairaus, mutta olet jo toipumassa ja haluat vaihtelua päiviisi turvallisessa seurassa.

Bussi lähtee Laihian seurakuntakeskuksesta klo 8.30 ja Mustasaarelaiset ajavat ensin Laihialle! Mikäli tarvitset kyytiä, ota yhteys diakonissa Salmelaan p. 050-5544 4998. Takaisin Laihialla olemme n. 16.30, josta Mustasaarelaiset ajavat kotiin.

Ohjelmassa on tutustuminen ja hartaus paikallisessa kirkossa, lounas ravintola Strandiksessa ja vierailu Larsmossa Tyynelän tonttuja tapaamassa.

Retki maksaa 20 €/hlö ja hinta sisältää bussimatkan, lounaan ja iltapäiväkahvin. Muistathan ottaa mukaasi myös päivän lääkkeet ja hyvät kengät, iloisen mielen ja hieman käteistä Tyynelän tonttupuodin ostoksia varten.

Ilmoittaudu diakonissalle 20.5.2019 mennessä (kts. numero yllä) ja kerro samalla kyydin tarve ja mahdollinen erityisruokavaliosi.

Tervetuloa!