Konfirmaatiomessu

Mustasaaren kirkko

Vuoden B-leirin konfirmaatio sijoittuu 5. sunnuntaihin helluntaista, jonka aiheena on "armahtakaa"

Pysäköinnissä pyydetään huomaamaan se, että kirkon rautatien puolella oleva Adelcrantzinkuja on pelastustie, jolle ei saa pysäköidä. Sillä eli kellotapulin puolella on pysäköintipaikka, mutta toisella puolella on suurempi pysäköintialue ja siellä saa pysäköidä myös kadunvarteen.

Virtain Marttisessa pidetyn rippileirin henkilökunta on yhdessä kanttori Keijo Vätön kanssa vastuussa messusta eli Miika Kallio, Anu Turcios, Heidi Jääskeläinen, Esa Laitinen ja isoset.

"Minä luotan sinun armoosi, saan iloita sinun avustasi."

Ps. 13:6

Iltamessu

Heinäkuussa Sepänkylän kirkossa pidettävät messut ovat iltamessuja, niin tämäkin apostolien päivään sijoittuva messu.

Iltamessu, tarjoilu ja huilukonsertti

Luvassa on huilistivyöry: vieraina Auli Frigård ja Jalasjärven huiluryhmä

Kirkastussunnuntain messu

Pyhän aiheena on "kirkastettu Kristus" ja kanttorina palvelee Keijo Vättö ja pappina Miika Kallio