Konfirmaatiomessu

Mustasaaren kirkko

Vuoden B-leirin konfirmaatio sijoittuu 5. sunnuntaihin helluntaista, jonka aiheena on "armahtakaa"

Pysäköinnissä pyydetään huomaamaan se, että kirkon rautatien puolella oleva Adelcrantzinkuja on pelastustie, jolle ei saa pysäköidä. Sillä eli kellotapulin puolella on pysäköintipaikka, mutta toisella puolella on suurempi pysäköintialue ja siellä saa pysäköidä myös kadunvarteen.

Virtain Marttisessa pidetyn rippileirin henkilökunta on yhdessä kanttori Keijo Vätön kanssa vastuussa messusta eli Miika Kallio, Anu Turcios, Heidi Jääskeläinen, Esa Laitinen ja isoset.

"Minä luotan sinun armoosi, saan iloita sinun avustasi."

Ps. 13:6

Messu

"Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa" on aiheena 10. sunnuntaina helluntaista

"Etsikkoaikoja" on pyhän aiheena 11.sunnuntaina helluntaista

Pieni on kaunista vihkimisiä

Esteettömyystodistus mukaan ja vihille!