Messu, kirkkokahvit ja lähetyspiiri

Sepänkylän seurakuntakeskus

Koska Pyhän Henrikin muistopäivä (19.1.) osuu sunnuntaihin, sitä vietetään meillä tällä kertaa sen sijaan, että pitäytyisimme 2. sunnuntaihin loppiaisesta

Uskonpuhdistus karsi suurimman osan muistopäiväkalenteriin sisältyvistä pyhimysjuhlista. Perimätiedon mukaan piispa Henrik kärsi marttyyrikuoleman Köyliössä vuonna 1156. Hänen muistopäivänsä viettäminen jatkui reformaation jälkeenkin. Kirkkomme evankeliumikirjan mukaan Pyhän Henrikin muistopäivää voidaan viettää 19.1.

Messussa pappina on Jari Friman ja kanttorina Kaisa Launonen. Messun jälkeen lähetyspiirin järjestämät kirkkokahvit ja sitten lähetyspiirin kokoontuminen.

"Ne, jotka ovat opastaneet monia vanhurskauteen, loistavat kuin tähdet, aina ja ikuisesti."                                                        Dan. 12:3