Kahvipiiri

to 14.10. kello 10.00 - 11.30
Kahvipiirissä juhlitaan Sumppisävelet-kuoroa. Kuvassa nuottiviivastoa.
Sepänkylän seurakuntakeskus

Kahvipiirissä tapaamme tuttuun tapaan reippaalla ja iloisella mielellä! Tule mukaan joukkoomme Sepänkylän seurakuntakeskukseen to 9.9. 2021alkaen joka torstai klo 10-11.30. Tänä torstaina juhlistamme piiristä ponnistaneen Sumppisävelet-kuoron yli 15 vuotista yhteisen laulun taivalta!

Kahvipiiriläiset ovat enimmäkseen eläkkeellä olevia ja varttuneempia ihmisiä, mutta joukossamme käy yhtä lailla työikäisiä, jotka esim. vuorotyön ansiosta ovat toisinaan päivisin vapailla. Joukkoomme voi tulla yksin tai yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Meidän joukossamme saat nopeasti uusia tuttavia ja ystäviä.

Diakoniatyöntekijä Heli Salmela ohjaa piiriä ja keksii aina uutta ohjelmaa pilke silmäkulmassa ;) Myös ohjelmatoiveita otetaan mielellään vastaan.