Parisuhteen huoltamo

Kirkkosali (Mustasaari, Sepänkylä)

.

Autoa huolletaan ennakoivasti, jotta se toimisi hyvin ja vältyttäisiin isoilta korjauksilta.
Samoin on parisuhteen kanssa. Sekin kaipaa ennakoivaa huoltoa, jotta isommilta ongelmilta vältyttäisiin tulevaisuudessa.
Tätä varten järjestetään parisuhteen huoltamo.

Parisuhteen kokemusasiantuntijat Sanna ja Tapani Schöning jakavat huoltovinkkejä ja kokemuksiaan omasta parisuhteestaan.
Ensimmäinen huoltamopäivä oli onnistunut ja auttoi lisäämään ymmärrystä itsestä ja omasta puolisosta. Huoltamopäivät ovat itsenäisiä päiviä, joten voit hyvin tulla mukaan vaikka et olisi ollut ensimmäisessä päivässä. Päivät eivät sisällä ryhmäkeskusteluja.

Ruokailu ja lastenhoito on järjestetty ja koko päivä on maksuton. Olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, lämpimästi tervetuloa lauantaina 30.10. klo 11-14 Sepänkylän seurakuntakeskukseen! (Niilontie 3 Mustasaari)