Kahvipiiri

to 11.11. kello 10.00 - 11.30
Kahvipiiri
Sepänkylän seurakuntakeskus

Kahvipiirissä tapaamme tuttuun tapaan reippaalla ja iloisella mielellä! Tule mukaan joukkoomme Sepänkylän seurakuntakeskukseen to 9.9. 2021 alkaen joka torstai klo 10-11.30. Tänä torstaina puhumme isästä, tulevaan isänpäivään liittyen. Millainen on ihanteellinen isä? Pystyykö siihen kukaan? Millainen oma isäsi oli? Tule mukaan keskustelemaan ja ihmettelemään elämää isän näkökulmasta.

Kahvipiiriläiset ovat enimmäkseen eläkkeellä olevia ja varttuneempia ihmisiä, mutta joukossamme käy yhtä lailla työikäisiä, jotka esim. vuorotyön ansiosta ovat toisinaan päivisin vapailla. Joukkoomme voi tulla yksin tai yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Meidän joukossamme saat nopeasti uusia tuttavia ja ystäviä.

Diakoniatyöntekijä Heli Salmela ohjaa piiriä ja keksii aina uutta ohjelmaa pilke silmäkulmassa ;) Myös ohjelmatoiveita otetaan mielellään vastaan.