Kahvipiiri

to 9.12. kello 10.00 - 11.30
Kahvipiirissä joulu. Kotilieden kansikuva.
Sepänkylän seurakuntakeskus

Kahvipiirissä tapaamme tuttuun tapaan reippaalla ja iloisella mielellä! Tule mukaan joukkoomme Sepänkylän seurakuntakeskukseen to 9.9. 2021 alkaen joka torstai klo 10-11.30. Tänä torstaina juhlimme joulua ja laulamme/ kuuntelemme wanhan ajan joululauluja.

Kahvipiiriläiset ovat enimmäkseen eläkkeellä olevia ja varttuneempia ihmisiä, mutta joukossamme käy yhtä lailla työikäisiä, jotka esim. vuorotyön ansiosta ovat toisinaan päivisin vapailla. Joukkoomme voi tulla yksin tai yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Meidän joukossamme saat nopeasti uusia tuttavia ja ystäviä.

Diakoniatyöntekijä Heli Salmela ohjaa piiriä ja keksii aina uutta ohjelmaa pilke silmäkulmassa ;) Myös ohjelmatoiveita otetaan mielellään vastaan.