Kahvipiiri

to 31.3. klo 10.00 – 11.30
Vanha kahvimainos

Sepänkylän seurakuntakeskus

Tervetuloa mukaan!

Kahvipiiri kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) torstaisin klo 10-11.30. Piiriä ohjaa diakonissa Heli Salmela ja tarjoiluista vastaa emäntä Teija Vakkila. Piirissä hartaus, kahvi tarjoiluineen 1€, pika-arpajaiset pikkurahalla (tuotto hyväntekeväisyyteen ja kevätretkeen), ajankohtaisia aiheita ja historian siipien havinaa, tutustumme suomalaisten merkkihenkilöiden historiaan, musiikkia, juhlia ja päiväretki. Lisäksi saat hyvää mieltä, hengellistä virkistystä ja uusia tuttavia.

Kahvipiirin jälkeen harjoittelee myös piiristä ponnistanut Sumppisävelet-kuoro, jota johtaa kanttori Kaisa Launonen. Kuoroon voit liittyä, vaikka et piirissä aina ehtisikään käydä. Soita tarvittaessa ja kysy lisätietoja kanttorilta p. 050-554 4491.

Tule mukaan!

Lisätietoja saat tarvittaessa Heli Salmelalta p. 050-554 4498

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Mustasaaren suomalainen seurakunta

Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari
kanttori
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Virkavapaalla 1.11. 2023 - 7.1. 2024.