Perennamyynti/ perenn försäljning

pe 3.6. klo 13.00 – 19.00
perennamyyntimainos

K-market Koivulahti (Koivulahdentie 4)

Perennamyynti pe. 27.5. ja 3.6. klo 13-19 Yhteisvastuukeräyksen kautta ukrainalaisten ja nuorten hyväksi.

Nyt on tilaisuutesi uudistaa kotipihaa ja hankkia monivuotisia pihakasveja eli perennoja! Myyntituotto kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräyksen kautta ukrainalaisten ja nuorten hyväksi.

Perennamyynti pe. 27.5. ja 3.6. klo 13-19 K-market Koivulahden pihamaalla. Försäljning också på svenska. Myyjinä seurakunnan vapaaehtoiset Sirpa ja Bernice, jotka toivottavat kaikki tervetulleiksi taimiostoksille! Hoito-ohjeet maksutta kaupan päälle :)

Käteismyynti, mutta tarv. myös Mobilepay 268 73 (Yhteisvastuu Mustasaaren suom.srk).

Lisätietoja p. 0400-604651 (Suomi)/ 050 554 4498 (Salmela)

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Mustasaaren suomalainen seurakunta

Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.