Hiljaisuuden retriitti

pe 16.9. klo 18.00 – su 18.9. klo 14.00
Hilan kappeli. Kuva: Mirja Aukee

Laihian seurakunnan leirikeskus Seura-Ranta Vöyrillä

"Hiljaisuus on lempeä olotila, kun sille antaa vain luvan. Kun muut äänet vaimenevat, sinulle itsellesi jää tilaa. Hiljaisuudessa voit tutkia, miten juuri nyt jaksat ja mitä sinulle kuuluu." Tule hiljentymään retriittiin!

Laihian seurakunta järjestää Hiljaisuuden retriitin leirikeskus Seura-Rannassa Vöyrillä 16.-18.9. 2022. Retriitin ohjaajana toimii mm. kirkkoherra Antti Yli-Opas.

Retriittiin on vielä muutama paikka vapaana, joten ilmoittaudu lempeän ripeästi, että pääset mukaan! :) Olet tervetullut!

Retriitin hinta on 120€/ täysihoito yhden hengen huoneessa. Oma kuljetus Seura-Rantaan (Stenovägen 180, Vöyri).

Jos kiinnostuit, kysy lisää ja ilmoittaudu p. 044-477 7775/ Yli-Opas. Sähköp. antti.yli-opas@evl.fi

(Kuva: Mirja Aukee)