Kahvipiirin syysretkipäivä

to 6.10. klo 10.30 – 17.00
Bussi

Sepänkylän seurakuntakeskus

Kahvipiiri on iloisten ihmisten kokoontumispaikka kerran viikossa torstaisin! Tänä torstaina teemme syysretken klo 10.30-17.

Tänään retkeillään lokakuisessa syyssäässä. Kohde kerrotaan vasta matkalla, mutta nyt jo voi ilmaista: täällä emme ole vielä retkeilleet! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.9, puh. 050-554 4498, mutta voit kysellä varapaikkoja lähtöpäivään asti.

Kahvipiiri kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3, Sepänkylä) ja piiriä ohjaa diakoniatyöntekijä Heli Salmela, jolta saat tarvittaessa lisätietoja yo. numerosta tai sähköpostilla heli.salmela[@]evl.fi

Kahvipiirin syyskausi 8.9.-8.12. 2022 klo 10 Sepänkylän seurakuntakeskuksessa. Varaa mukaasi 1€ kahvimaksuun ja toinen vapaaehtoiseen arvontaan, jonka tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen tai piirin retkien ruokailuihin.

Kahvipiiristä ponnistanut Sumppisävelet-laulupiiri kokontuu Kahvipiirin jälkeen. Jos laulaminen kiinnostaa, ota yhteyttä Sumppisäveliä ohjaavaan kanttori Kaisa Launoseen, jolta saat lisätietoja p. 050 554 4491.

• Musiikki Musiikki

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä