Tiistaipuuro

ti 11.10. klo 8.30 – 10.00
PUUROLAUTANEN

Sepänkylän seurakuntakeskus

Tiistaipuuro 6.9. 2022 alkaen joka tiistai klo 8.30-10 syys-, loka ja marraskuun ajan

Tiistaipuuroa tarjoillaan Sepänkylän seurakuntakeskuksen tarjoilutilassa joka tiistai muutamaa poikkeustiistaita lukuunottamatta: ei 20.9. työntekijöiden virkistyspäivän vuoksi, eikä 18.10. syyslomaviikon vuoksi.

Tiistaipuuron hinta on 2€ ja sisältää puuron, juomat, leivät ja päälliset sekä kahvit. Lisätietoja saat Heli Salmelalta p. 050-554 4498 tai Teija Vakkilalta p. 044-753 1214.

Tiistaipuuron tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Mustasaaren suomalainen seurakunta

Ota yhteyttä

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari
diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.