Kahvipiiri

to 13.10. klo 10.00 – 11.30
Paula Nivukoski, kuvaaja Riikka Austen, Otava

Sepänkylän seurakuntakeskus

Tänään vieraana kirjailija Paula Nivukoski. Kahvipiiri torstaisin klo 10-11.30. Tule mukaan!

Kahvipiirin kauta aikojen ensimmäinen kirjailijavieras, joka on kirjoittanut romaaneja ja nyt myös Otavan kanssa mm. "Onnelliset aakkoset" kirjan, jossa seikkailevat Muumit. (Kuva: Paula Nivukoski, kuvaaja Riikka Austen, Otava).

Kahvipiiri kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3, Sepänkylä) ja piiriä ohjaa diakoniatyöntekijä Heli Salmela, jolta saat tarvittaessa lisätietoja numerosta 050 554 4498 tai sähköpostilla heli.salmela[@]evl.fi

Kahvipiirin syyskausi 8.9.-8.12. 2022.

Varaa mukaasi 1€ kahvimaksuun ja toinen vapaaehtoiseen arvontaan, jonka tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen tai piirin retkien ruokailuihin.

Kahvipiiristä ponnistanut Sumppisävelet-laulupiiri kokontuu Kahvipiirin jälkeen. Jos laulaminen kiinnostaa, ota yhteyttä Sumppisäveliä ohjaavaan kanttori Kaisa Launoseen, jolta saat lisätietoja p. 050 554 4491.

• Musiikki Musiikki

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä