Tiistaipuuro

ti 29.11. klo 8.30

Seurakuntasali (Mustasaari)

Tiistaipuuro Sepänkylän seurakuntakeskuksessa syys-, loka ja marraskuussa.

Tiistaipuuro 6.9.-29.11.2022 (syys-, loka ja marraskuu. Huom! Ei 18.10.) klo 8.30-10 Sepänkylän seurakuntakeskuksen tarjoilutilassa. Hinta 2€, tuotto Yhteisvastuukeräykseen. Tarjolla haudutettua puuroa, marjoja, leivät ja lisukkeet, kahvi. Lisäksi polveilevaa puurokeskustelua rennolla asenteella! Tule mukaan! Lisätietoja emäntä-Teijalta p. 044-753 1214 tai diak.työntekijä-Heliltä p. 050-554 4498.
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari