Kahvipiiri

to 16.2. klo 10.00 – 11.30
Kahvipiiriläisiä tarjoilutilassa

Sepänkylän seurakuntakeskus

Kahvipiiri on torstaisin kokoontuva, iloisten ihmisten paikka!

Kahvipiiri kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) torstaisin klo 10-11.30. Piiriä ohjaa diakonissa Heli Salmela, jolta voit halutessasi kysyä lisätietoja p. 050 554 4498 tai heli.salmela[at]evl.fi.

Kahvipiiri on avoin kokoontuminen - voit käydä piirissä viikoittain tai silloin, kun aikatauluihisi sopii. Olet aina tervetullut mukaan!

Piirissä on alkuhartaus, kahvi tarjoiluineen (1 €), pikkurahan arpajaiset sekä vaihtuvia ohjelma-aiheita, vieraita, musiikkia, historian havinaa, keskustelunaiheita, tietovisoja, juhlia ja päiväretki. Lisäksi saat runsaasti hyvää mieltä, hengellistä virkistystä ja uusia tuttavia.

Tule mukaan!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari