Kahvipiiri

to 20.4. klo 10.00 – 11.30
Elina Bonelius

Sepänkylän seurakuntakeskus

Kahvipiiri on torstaisin kokoontuva, iloisten ihmisten paikka! Tänään vieraana Vaasan kaupungin museotoimen johtaja Elina Bonelius.

Museotoimen johtajalta kertoo mm. tulevista näyttelyistä, miten museotoimea johdetaan ja organisoidaan. Tule kysymään, miten näyttely koostetaan tai mitä kaikkea näyttelyn kokoamisessa on huomioitava tai mistä museo saa kaikki esineensä, Elina Bonelius vastaa.

Kahvipiiri kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) torstaisin klo 10-11.30. Piiriä ohjaa diakonissa Heli Salmela, jolta voit halutessasi kysyä lisätietoja p. 050 554 4498 tai heli.salmela[at]evl.fi.

Kahvipiiri on avoin kokoontuminen - voit käydä piirissä viikoittain tai silloin, kun aikatauluihisi sopii. Olet aina tervetullut mukaan!

Piirissä on alkuhartaus, kahvi tarjoiluineen (1 €), pikkurahan arpajaiset sekä vaihtuvia ohjelma-aiheita, vieraita, musiikkia, historian havinaa, keskustelunaiheita, tietovisoja, juhlia ja päiväretki. Lisäksi saat runsaasti hyvää mieltä, hengellistä virkistystä ja uusia tuttavia.

Tule mukaan!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Mustasaaren suomalainen seurakunta
Niilontie 3
65610 Mustasaari
emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari