Vallonian Yhteisvastuulounas

su 23.4. klo 12.00 – 15.00
Vallonian Yhteisvastuulounas 23.4. 2023

Hotelli Vallonia Sepänkylä

Perinteeksi muotoutunut sunnuntailounas jälleen 23.4. 2023 klo 12-15

Hotelli Vallonian sunnuntailounas on jo klassikko. Yhteisvastuukeräykseen on kerätty jo vuosien ajan pieni potti kerran keväällä, jolloin sunnuntailounaasta 1,50 € ohjataan YV: lle.

Tänä vuonna tuo sunnuntain Yhteisvastuulounas on 23.4. klo 12-15. Lounaan hinta on 18 €, sisältäen salaatit, pääruuan ja jälkiruuan sekä kahvit. Katso ajankohtainen menu www.vallonia.fi 

Yhteisvastuukeräys on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon suurin vuosittainen keräys ja välittämisen kansanliike. Yhteisvastuulla autetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Keräyksen suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tämän vuoden keräyksellä sovitellaan ja ratkaistaan nuorten väkivaltaa ja konflikteja.

Voit auttaa myös lahjoittamalla suoraan Mobilepay-numerolla: 268 73 tai netin kautta: yhteisvastuu.fi/mustasaari tai tilisiirtona: Aktia FI82 4055 0010 4148 41 (viitenumero 307 428). Kiitos lahjoituksestasi!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hotelli Vallonia ja Mustasaaren suom. seurakunta

Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.