Omaishoitajien virkistyspäivä 17.5. 2023

ke 17.5. klo 10.00 – 14.30
Österhankmon kappeli

Österhankmon leirikeskus

Omaishoitajille tarkoitettu päivä kauniissa Österhankmon leirikeskuksessa meren rannalla

Tule mukaan virkistymään omaishoitaja! Jos omaishoitajuutesi on päättynyt alle vuosi sitten, olet edelleen tervetullut mukaan! Päivä on maksuton.

Päivä alkaa klo 10 ja päättyy iltapäiväkahveihin klo 14. Ohjelmassa mm. liikuntatuokio Vaasan liikunnanohjaajien opastamana, maittava lounas, toimintatuokioita valinnan mukaan ja iltapäivään ehtoollishartaus.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.5. ja kerro samalla, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Virkistyspäivään tullaan omin autoin, mutta jos tarvitset kyytiä, ota yhteys diakonissa Heli Salmelaan p. 050-554 4498.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä lähiseurakuntien kanssa (Vaasa, Mustasaari, Laihia, Vähäkyrö, Isokyrö).

Tervetuloa!

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

diakonissa

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.