Helluntailaulelot

su 28.5. klo 18.00 – 19.15
Keväinen luontokuva tapahtuman mainostekstillä

Sepänkylän seurakuntakeskus

Virsi- ja lauluilta

Helluntain iltana 28.5. klo 18.00 on virsi- ja lauluilta, jossa laulamme sekä tuttuja, että hieman uudempiakin virsiä . Mukana musisoimassa ovat Kaisa Launonen ja kirkkokuoro Hehku sekä Leena Havu-Erhie (viulu) ja Minea Wahlroos (piano). Yhteislaulujen lomassa kuulemme siis pianomusiikkia ja kuoron laulua. Illan juontaa Heli Salmela. Tervetuloa laulamaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa!

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kanttori
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Virkavapaalla 1.11. 2023 - 7.1. 2024.

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.