Tiistaipuuro

ti 30.5. klo 8.30 – 10.00
PUUROLAUTANEN

Sepänkylän seurakuntakeskus

Yhteisöllinen aamupuuro juuri sinulle!

Tiistaipuuro tarjoillaan Sepänkylän seurakuntakeskuksen (Niilontie 3) tarjoilutilassa. Puuro on sinulle, joka haluat syödä tervellisen ja hyvän aamiaisen hyvässä seurassa. Tiistaipuurolla saat viikoittain vaihtuvan puuron ja marjoja, aamiaisleivät ja lisukkeet sekä juomat. Perään saat vielä kupposen kuumaa kahvia tai teetä.

Tiistaipuuron hinta on 2 € ja tuotto menee lyhentämättömänä Yhteisvastuukeräykseen, joten emme pistä pahaksemme, jos haluat lahjoittaa enemmänkin. Tärkeintä on kuitenkin, että tulet tiistaisin syömään yhdessä meidän kanssamme.

Puuron keittää emäntä Teija Vakkila ja apulaisena häärää diakonissa Heli Salmela, jotka ovat myös molemmat mukana ruokailuhetkessä.

Olet tervetullut!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari