Mielenterveyskuntoutujien retkipäivä 7.6.2023

ke 7.6. klo 11.00 – 16.00
Stundars

Sulvan kirkko

Stundarsin museokylä

Laihian, Mustasaaren. Vähäkyrön ja Isokyrön mielenterveyskuntoutujat retkeilevät Sulvalle!

Mustasaarelaiset tapaavat muut retkeläiset Liisanlehdon Prisman Pizzabuffassa (kuljetus omin kyydein) klo 11. Sieltä matkaamme Sulvan kirkkoon klo 12.15, jossa esittely ja hartaus. Vierailemme Stundarsin ulkoilmamuseossa klo 13.15-15.15, jossa päiväkahvit.

Retken hinta on mustasaarelaisille 20 € sisältäen lounaan, sisäänpääsyn Stundarsiin ja kahvit. Ilmoittaudu mukaan 30.5. mennessä p. 050 5544 498/ Heli Salmela

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.