Perennamyynti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

ke 7.6. klo 12.00 – 18.00
Perennamyynti-ilmoitus

Koivulahden K-market ja Sepänkylän tori

Jälleen myynnissä monivuotisia kukkia ja koristekasveja Yhteisvastuukeräyksen hyväksi!

Perennamyynti Koivulahden K-marketilla 26.5. ja 2.6. klo 12-18 ja Sepänkylän torilla 5.6. ja 7.6. klo 12-18. Maksu käteisellä tai Mobilepaylla. Myyjiltä voit saada myös asiantuntevat hoito-ohjeet mukaan. Lisätietoja Martti Suomi p. 0400-604651 tai Heli Salmela p. 050 5544 498.

Kaikki perennojen myyntituotto ohjataan lyhentämättömänä Yhteisvastuukeräykseen! 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.