Kahvipiiri

to 21.9. klo 10.00 – 11.30
Kahvikuppikuva

Sepänkylän seurakuntakeskus

Tule mukaan iloisten ihmisten kokoontumiseen! Tänään piirissä esittelyssä Konstikoppa - Suomea kiertävä teknologianäyttely.

Konstikoppa sisältää pieniä, arkea auttavia laitteita, joihin pääsee tutustumaan kaikessa rauhassa. Laitteiden avulla arjesta saa turvallisemman ja helpomman. Näet mm. miten älydosetti tai liiketunnistimella toimiva muistutin toimii.

***

Tule mukaan iloiseen joukkoomme Kahvipiiriin Sepänkylän seurakuntakeskukseen torstaisin klo 10-11.30. Piiriä ohjaa diakonissa Heli Salmela. Kahvipiiri kokoontuminen on avoin kaikille ja voit käydä piirissä viikoittain tai silloin, kun aikatauluihisi sopii. Olet aina tervetullut mukaan!

Ohjelmassa on hartaus, kahvi tarjoiluineen 1€, pikkurahan pika-arpajaiset sekä vaihtuvia ohjelma-aiheita, vieraita, musiikkia, historian tapahtumia, keskustelunaiheita, tietovisoja, juhlia ja päiväretki. Kaiken tämän lisäksi saat runsain mitoin hyvää mieltä, hengellistä virkistystä ja uusia tuttavia.

Voit vaikuttaa piirin ohjelmaan ehdottamalla omaa ideaasi aiheeksi tai vieraaksi. Toiveesi toteutetaan aina, mikäli suinkin mahdollista. Heli-ohjaaja keksii kyllä miten :)

Jos haluat lisätietoja, laita sähköpostia heli.salmela@evl.fi tai soita 050 554 4498/ Heli

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.