Tiistaipuuro

ti 31.10. klo 8.30 – 10.00
puurolautanen

Sepänkylän seurakuntakeskus

Yhteisöllinen aamupala kaikille!

Tiistaipuuro alkaa kesäkauden jälkeen taas syksyllä 3.10. ja jatkuu tiistaisin 28.11. saakka (ei syyslomaviikolla 42). Puuroaamiainen leipineen, lisukkeineen, juomineen ja kahveineen on tarjolla Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3, Sepänkylä) klo 8.30-10.

Hinta 2 € ja tuotto Yhteisvastuukeräykseen.

Tule mukaan yhteisölliselle aamupalalle kanssamme ja ota osaa päivänpolttaviin keskustelunaiheisiin tai toisinaan syvällisempäänkin pohdintaan elämästä. Olet tervetullut!

Tiistaipuurolla puurokauhan varressa emäntä Teija Vakkila ja vakituisena puuroseurana diakonissa Heli Salmela, jolta saat halutessasi myös lisätietoa numerosta 050 554 4498 tai heli.salmela@evl.fi.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari