Kauneimmat joululaulut

la 9.12. klo 18.00 – 19.30
Mustasaaren kirkko

Tule mukaan laulamaan la. 9.12. klo18 Mustasaaren kirkkoon!

Kauneimmat joululaulut -tilaisuus on tänäkin vuonna Mustasaaren kirkossa. Laulamaan pääset lauantaina 9.12. klo 18 alkaen. Mukana laulamassa ovat Mustasaaren suomalaisen seurakunnan kirkkokuoro Hehku, joht. Minna Kukko ja lauluyhtye Vocal Puutarha, joht. Kaisa Launonen. Yhteislaulut säestää Minna Kukko. Vs. kirkkoherra Anne Visser-Keltto pitää iltahartauden ja Ahjopartiolaiset keräävät kolehdin Suomen Lähetysseuran työn tukemiseksi. Tilaisuuden juontaa Heli Salmela.

Kauneimmat joululaulut on kirkon vuosikymmeniä jatkunut perinteinen joululaulutilaisuus, jossa pääset laulamaan rakkaimpia joulun ajan lauluja. Tilaisuus on kaikille avoin ja toivotamme kaikki tervetulleiksi vastaanottamaan joulun ajan riemua!

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Virkavapaalla 1.11. 2023 - 7.1. 2024.

diakonissa

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.