Kahvipiiri

to 14.12. klo 10.00 – 11.30
Joulukortti

Sepänkylän seurakuntakeskus

Tule mukaan iloisten ihmisten kokoontumiseen! Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo! Joulujuhlapäivä, tule mukaan!

Tänään Kahvipiiriläiset viettävät perinteeksi muodostunutta joulujuhlaa. Joulujuhlamme alkaa jouluhartaudella kirkkosalissa klo 10, jonk ajälkeen pääsemme emännän joulupuurolle. Ohjelmaa on puuron jälkeen luvassa; joululauluja, pientä hilpeää joulunäytelmää tai sen poikasta ja saattaapa juhlassamme vierailla tuttu hahmo Korvatunturiltakin. Ota kaiken varalta mukaasi pikkupaketti max. 5-8€. Joulujuhlamme päättyy yhteisiin joulukahveihin tortun kera ja sitten jäämme kukin odottelemaan joulun pyhiä.

Kahvipiiri aloittaa kevätkauden vk.3 eli 18.1. 2024 klo 10-11.30 tutussa paikassa, Sepänkylän seurakuntakeskuksessa.

***

Tule mukaan iloiseen joukkoomme Kahvipiiriin Sepänkylän seurakuntakeskukseen torstaisin klo 10-11.30. Piiriä ohjaa diakonissa Heli Salmela. Kahvipiiri kokoontuminen on avoin kaikille ja voit käydä piirissä viikoittain tai silloin, kun aikatauluihisi sopii. Olet aina tervetullut mukaan!

Ohjelmassa on hartaus, kahvi tarjoiluineen 1€, pikkurahan pika-arpajaiset sekä vaihtuvia ohjelma-aiheita, vieraita, musiikkia, historian tapahtumia, keskustelunaiheita, tietovisoja, juhlia ja päiväretki. Kaiken tämän lisäksi saat runsain mitoin hyvää mieltä, hengellistä virkistystä ja uusia tuttavia.

Voit vaikuttaa piirin ohjelmaan ehdottamalla omaa ideaasi aiheeksi tai vieraaksi. Toiveesi toteutetaan aina, mikäli suinkin mahdollista. Heli-ohjaaja keksii kyllä miten :)

Jos haluat lisätietoja, laita sähköpostia heli.salmela@evl.fi tai soita 050 554 4498/ Heli

diakonissa

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.