Tiistaipuuro

ti 9.4. klo 8.30 – 10.00
Tiistaipuuro

Sepänkylän seurakuntakeskus

Yhteisöllinen aamupuuro mukavassa seurassa!

Tiistaipuuro on tarjolla joka tiistai Sepänkylän seurakuntakeskuksen tarjoilutilassa 6.2.- 28.5. 2024 klo 8.30-10.00 (ei viikolla 9).

Puuroaamiaisen pääset nauttimaan 2 €:n hintaan ja siihen sisältyy puuro, leivät ja lisukkeet, juomat sekä aamukahvit. 

Tiistaipuuron tuotto käytetään kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräyksen tukemiseen.

Lisätietoja saat halutessasi diakonissa Heli Salmelalta tai emäntä Teija Vakkilalta (kts. yhteystiedot etusivun ylävalikosta).

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari