Omaishoitajien virkistyspäivä 22.5. 2024

ke 22.5. klo 10.00 – 14.30
Omaishoitajien virkistyspäivän mainos

Österhankmon leirikeskus

Päivä on tarkoitettu tällä hetkellä omaishoitajana toimiville mustasaarelaisille. Ota yhteys diakonissaan ja ilmoittaudu mukaan!

Omaishoitaja -  tule mukaan virkistäytymään ke. 22.5. 2024 klo 10-14.30 Österhankmon leirikeskukseen meren rannalle!

Voit olla omaishoidon tukea saava omaishoitaja, mutta sinun ei tarvitse olla "virallinen" omaishoitaja, vaan voit tulla mukaan, jos hoidat kotona asuvaa omaistasi ja kaipaat pientä lepohetkeä ja virkistäytymistä arkeesi. Jos olet tällä hetkellä omaisesi hoivaaja ja hoitaja, tarvitset joskus aikaa itsellesikin. Virkistyspäivä on juuri sinua varten!

Päivä on osallistujille maksuton ja se sisältää lounaan, iltapäiväkahvit, yhdessä jakamista, asiapitoista tietoa, pienoiskonsertin sekä hartauden. Päivään ei ole järjestettyä kuljetusta, vaan jokainen tulee omin kyydein. Mikäli sinulla on vaikeuksia järjestää kulkemista, kerro siitä ilmoittautuessasi.

Virkistyspäivä järjestetään yhteistyössä Vaasan suomalaisen seurakunnan, Vähäkyrön alueen, Isokyrön- ja Laihian seurakuntien kanssa.

Ota yhteyttä ja saat lisätietoa ja voit samalla halutessasi ilmoittautua mukaan: diakonissa Heli Salmela p. 050 5544 498 tai heli.salmela@evl.fi

diakonissa

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.