Kahvipiiri

to 10.10. klo 10.00 – 11.30
Bussi

Sepänkylän seurakuntakeskus

Kahvipiiriläiset viettävät tänään syysretkipäivää!

Kahvipiiri kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) torstaisin klo 10-11.30. Piiri on kaikille avoin kokoontuminen - voit käydä viikoittain tai silloin, kun aikatauluihisi sopii. Olet aina tervetullut mukaan!

Tänään olemme perinteisellä syysretkellämme! Lähtö on klo 10 Sepänkylän seurakuntakeskuksesta ja paluu n. klo 16. Retkikohteen kuulet heti syyskauden alussa. Kohteessamme vierailemme kirkossa, lounastamme ja tutustumme kohdepaikkakunnan matkailunähtävyyteen ja nautimme iltapäiväkahvit. Ilmoittautuminen joko piirissä tai Helille puhelimitse tai sähköpostitse.

Kahvipiiriä ohjaa Heli Salmela, jolta saat halutessasi lisätietoja p. 050 554 4498 tai heli.salmela@evl.fi

Tule mukaan!

• Musiikki Musiikki

diakonissa

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut