Kahvipiiri

to 24.10. klo 10.00 – 11.30
Kahvikuppi

Sepänkylän seurakuntakeskus

Olet tervetullut Kahvipiiriin!

Kahvipiiri kokoontuu Sepänkylän seurakuntakeskuksessa (Niilontie 3) torstaisin klo 10-11.30. Piiri on kaikille avoin kokoontuminen - voit käydä viikoittain tai silloin, kun aikatauluihisi sopii. Olet aina tervetullut mukaan!

Kahvipiirin ohjelmassa on hartaus, Teija-emännän keittämä kahvi tarjoiluineen (1 €), pikkurahan pika-arpajaiset ja vaihtuvia ohjelma-aiheita, vieraita, musiikkia, historia-aiheita, ajankohtaisia keskusteluaiheita, tietovisoja, juhlia ja päiväretki sekä syksyllä että keväällä. Voit vaikuttaa ohjelmaan tekemällä aihe-ehdotuksia suoraan ohjaajalle tai tuomalla oman osaamisesi kaikkien iloksi! Näiden lisäksi saat aina mukaasi runsain mitoin hyvää mieltä, hengellistä virkistystä, ja uusia tuttavia.

Kahvipiirin jälkeen kokoontuu myös Sumppisävelet-laulupiiri, josta saat lisätietoja Kaisa-kanttorilta p. 050 554 4491 tai kaisa.launonen@evl.fi 

Kahvipiiriä ohjaa Heli Salmela, jolta saat halutessasi lisätietoja p. 050 554 4498 tai heli.salmela@evl.fi 

Tule mukaan!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari