Sussu Erkinheimon konsertti

pe 25.10. klo 18.00 – 19.30
Sussu Erkinheimo

Mustasaaren kirkko

Tule kuuntelemaan ikivihreitä ja klassikoita Erkinheimon konserttiin Mustasaaren kirkkoon!

Sussu Erkinheimo konsertoi orkestereineen

Mustasaaren kirkossa pe 25.10. 2024 klo 18.00

Erkinheimo lauloi itsensä suomalaisten sydämiin v. 2022 voittamalla The Voice of Finland -laulukilpailun. Nyt tämä harvinaisen upeaääninen ja karismaattinen laulaja konsertoi Mustasaaren kirkossa. Luvassa on vanhoja klassikoita uusin maustein, "kaikuja menneestä, lauluja aikojen takaa."

Tule mukaan kuuntelemaan!

Konsertti on samalla kutsuvierastilaisuus tänä vuonna 70 tai 75 vuotta täyttäville seurakuntalaisillemme.

Konserttiohjelmaa myydään ovella tuntia ennen konsertin alkua 20 €.

Osa konsertin tuotosta käytetään Yhteisvastuukeräykseen.

• Musiikki Musiikki

diakonissa

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.