Tiistaipuuro

ti 26.11. klo 8.30 – 10.00
Tiistaipuuro

Sepänkylän seurakuntakeskus

Tervetuloa yhteisölliselle aamupuurolle Sepänkylän seurakuntakeskukseen!

Tiistaipuuroa tarjoillaan tänä syksynä 1.10.-26.11. eli loka-marraskuun ajan (lukuunottamatta syyslomaviikkoa 42) klo 8.30-10 Sepänkylän seurakuntakeskuksen tarjoilutilassa. Voit tulla aamupuurolle silloin kun haluat, ilmoittautumisia ei tarvita.

Tarjolla on haudutettua puuroa, marjoja, leivät ja lisukkeet, juoma sekä aamukahvit. Saat nauttia puurohetkestä mukavassa seurassa ja voit päästä lukaisemaan aamun lehdenkin, jos maltat! Puuroväen keskustelunaiheet ovat kaikkea ajankohtaisista kysymyksistä "syntyjen syvien" kautta iloisiin ideoihin! 

Tiistaipuuro maksaa 2 €/hlö ja tuotto ohjataan lyhentämättömänä kunkin vuoden Yhteisvastuukeräyskohteeseen. 

Lisätietoja antavat diakonissa Heli Salmela p. 050 554 4498 heli.salmela@evl.fi tai emäntä Teija Vakkila p. 044 753 1214.


 

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakonissa
Niilontie 3
65610 Mustasaari

Diakonissa on terveydenhuollon ammattihenkilö ja kirkon diakoniatyön asiantuntija. Hänen tehtävänään on "edistää ihmisten, perheiden ja yhteisöjen terveyttä, vahvistaa voimavaroja, antaa toivoa ja tukea omatoimista selviytymistä. Lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys, eettinen ja oikeudenmukainen toiminta sekä oma luovuus". (Lainaus: Diakonia-ammattikorkeakoulu)

Heli on myös työnohjaaja. Hänellä on pätevyys toimia sekä kirkon, että yhteiskunnan muiden alojen työntekijöiden työnohjaajana. Työnohjaaja auttaa työntekijää oman työnsä tutkimisessa, arvioinnissa ja kehittämisessä. Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset työssäsi apua, pohdit työssä jaksamisen kysymyksiä tai vaikkapa ammatinvaihtoa.

Heli toimittaa seurakunnan Silta-lehteä viestintäalan ammattilaisena (FM) ja toimii pienimuotoisena mainosnikkarina, kun omalta päätyöltään ehtii.

emäntä, Mustasaaren seurakuntayhtymä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Niilontie 3
65610 Mustasaari